Whitepaper 'Liber luidt nieuw tijdperk in'!

De lokale overheid is uitgegroeid tot een informatiefabriek. Door de verdergaande digitalisering van informatiestromen komt er steeds meer informatie binnen, worden er meer gegevens gedeeld en gaat er meer data naar buiten.

 

Er is een nieuwe manier van informatiemanagement noodzakelijk. Dit om de enorme toename van de hoeveelheid informatie te kunnen verwerken en anderzijds om informatie op een slimme wijze toegankelijk te maken voor het digitale ecosysteem van de gemeente.

 

Liber informatieplatform

Het whitepaper zoomt allereerst in op de uitdagingen die gemeenten hebben als het gaat om digitalisering, informatiemanagement en zaakgericht werken. Vervolgens wordt de link gelegd naar hoe u meer grip krijgt op informatie door middel van één centraal informatieplatform namelijk: Liber.

 

Dit betekent dat we Liber breder positioneren dan enkel een zaaksysteem. In Liber treft u namelijk de informatiebeheer en -technologie aan rondom processen, documenten, objecten en collaboratie; de vier componenten van het Liber informatieplatform.

 

De kracht van het platform komt tot uiting op het moment dat de diverse informatie-elementen geassembleerd worden tot een webportal of app dan wel gecombineerd en volledige geïntegreerd ingezet worden.

 

BCT zet u met dit paper aan het denken en zet u aan tot actie. Wie met open mind deze nieuwe inzichten opneemt en vertaalt naar de eigen organisatie is in staat daadwerkelijk mee te bewegen met de huidige maatschappelijke ontwikkelingen en de publieke waarde te genereren die zo belangrijk is voor de legitimiteit van de overheid.

 Download de white paper om en lees meer over het Liber informatieplatform.

Blijft u aan de zijlijn staan kijken of gaat u met ons de uitdaging aan?