De On Premise Servicepakketten van BCT

Gedurende de maand november 2018 geven Marcel Mertens en Harold Hennus informatieve sessies over de mogelijkheden die BCT biedt om organisaties te helpen met het technisch beheer van hun Corsa en Liber omgevingen.

Wat wordt er besproken?

Een goed draaiende ICT-omgeving is van wezenlijk belang voor de dienstverlening. Daarvan raken organisaties in de digitale transitie steeds meer doordrongen. Tegelijkertijd groeien de uitdagingen die op ICT-afdelingen afkomen mee.

Steeds meer organisaties kiezen er daarom voor om een deel van hun beheer uit te besteden. De ultieme manier van het uitbesteden van de technische rompslomp is natuurlijk door software “uit de cloud” te gebruiken. Veel organisaties zijn niet van vandaag op morgen klaar voor het volledig uit handen geven van het beheer van hun primaire gegevens.

Daar komen de On Premise Servicepakketten van BCT goed van pas: alle hardware, software en gegevens blijven waar ze zijn, je ICT-afdeling concentreert zich op het netwerk en de servers. BCT neemt het volledige technisch applicatiebeheer van de BCT-software over, inclusief online monitoring.

Neem deel aan dit webinar om meer te weten te komen over deze ‘On Premise Servicepakketten’ van BCT.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Hedendaagse uitdaging van technisch beheer
  • Incidentbeheer
  • Continuïteitsmanagement
  • Change support
  • Preventieve service
  • Diverse service pakketten

Wanneer

New call-to-action  New call-to-action  New call-to-action
1 nov - 13.00 - 14.00  New call-to-action  New call-to-action


Voor wie is dit webinar bedoeld?

Dit webinar is interessant voor functioneel en technisch beheerders van de Corsa en Liber platformen. Informatie managers en ICT managers. U bent van harte welkom deel te nemen aan het webinar!

Zo volgt u dit webinar

U volgt dit webinar eenvoudig vanuit uw eigen stoel. Meld uzelf aan via het formulier op deze pagina. Na uw aanmelding ontvangt u een link waarmee u kort voor de start van het webinar kunt inloggen in onze online omgeving.

Het enige wat u nodig heeft is een werkende internetverbinding en de mogelijkheid om geluid af te spelen op uw computer. Maakt u gebruik van een smartphone of tablet? Download dan deze app.

Heeft u tijdens het webinar vragen? Stel uw vraag dan via de chatmogelijkheid. Wij zullen deze live beantwoorden tijdens het webinar.