Webinar Rechtsgeldig digitaal ondertekenen vanuit Corsa

Op dinsdag 7 mei 2019 van 13:00 tot 14:00 nemen wij u graag mee in een informatieve sessie rechtsgeldig digitaal ondertekenen en de eenvoud van het implementeren hiervan.

 

Validsign logo Dit webinar wordt samen met ValidSign, een partner van BCT, georganiseerd.

 
 

Wat wordt er besproken?

Middels de integratie tussen de digitale handtekening oplossing van ValidSign en Corsa kunnen organisaties op een snelle en generieke manier documenten rechtsgeldig digitaal (laten) ondertekenen via ValidSign waarbij de ondertekende documenten geautomatiseerd binnen Corsa DMS/RMA geregistreerd worden.

 

  1. Rechtsgeldig digitaal ondertekenen
  2. Vormen van digitaal ondertekenen
  3. Voordelen van digitaal onderteken
  4. Integratie Corsa - ValidSign
  5. Demonstratie van de oplossing
  6. Implementatie proces

 

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Dit webinar is interessant voor bestuurders, informatiemanagers, behandelaars, DIV medewerkers en IT beheerders die gebaat zijn bij het vereenvoudigen van processen, verlagen van de kosten en het vergroten van de tevredenheid van medewerkers en relaties. U bent van harte welkom deel te nemen aan het Webinar!

 

Wat leert u?

  1. Kennis van digitaal rechtsgeldig ondertekenen
  2. Toegevoegde waarde van digitaal ondertekenen
  3. Wat is nodig om te kunnen starten

 

Zo volgt u dit webinar

U volgt dit webinar eenvoudig vanuit uw eigen stoel. Meld uzelf aan via het formulier op deze pagina. Na uw aanmelding ontvangt u een link waarmee u kort voor de start van het webinar kunt inloggen in onze online omgeving.

Het enige wat u nodig heeft, is een werkende internetverbinding en de mogelijkheid om geluid af te spelen op uw computer.

 

Heeft u tijdens het webinar vragen? Stel uw vraag dan via de chatmogelijkheid. Wij zullen deze live beantwoorden tijdens het webinar.