Webinar Digitaal ondertekenen vanuit MyCorsa NxT met ValidSign - een update

ON DEMAND NU BESCHIKBAAR

 

Een update over de vernieuwde integratie tussen MyCorsa NxT en ValidSign voor het rechtsgeldig digitaal ondertekenen van documenten.

 

Validsign logo Dit webinar is samen met ValidSign, een partner van BCT, georganiseerd.

 

 

Wat wordt er besproken?

Middels de integratie tussen de digitale handtekening oplossing van ValidSign en Corsa kunnen organisaties op een snelle en generieke manier documenten rechtsgeldig digitaal (laten) ondertekenen via ValidSign waarbij de ondertekende documenten geautomatiseerd binnen Corsa DMS/RMA geregistreerd worden.

 

  • Rechtsgeldig digitaal ondertekenen
  • Voordelen van digitaal onderteken
  • Integratie MyCorsa NxT - ValidSign
  • Demonstratie van de oplossing
  • Implementatie proces

 

Sprekers

Erik Daggert

 

  Bart Westheim - BCT

 

  Marcel Mertens 

Erik Daggert

Consultant sales manager 

ValidSign

 

Bart Westheim

Consultant

BCT

 

Marcel Mertens

Product marketeer

BCT

 

 

 

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Dit webinar is interessant voor bestuurders, informatiemanagers, behandelaars, DIV medewerkers en IT beheerders die gebaat zijn bij het vereenvoudigen van processen, verlagen van de kosten en het vergroten van de tevredenheid van medewerkers en relaties. U bent van harte welkom deel te nemen aan het Webinar!

 

Zo volgt u dit webinar

U volgt dit webinar eenvoudig vanuit uw eigen stoel. Meld uzelf aan via het formulier op deze pagina. Na uw aanmelding ontvangt u een link waarmee u de on demand webinar kan bekijken. 

 

Heeft u tijdens het webinar vragen? Stel uw vraag dan via de chat mogelijkheid. Wij zullen deze dan via e-mail beantwoorden.