Webinar Digitaal ondertekenen vanuit MyCorsa NxT met ValidSign - een update

 

Op dinsdag 16 februari 2021 van 10:00 tot 11:00 geven wij een update over de vernieuwde integratie tussen MyCorsa NxT en ValidSign voor het rechtsgeldig digitaal ondertekenen van documenten.

 

Validsign logo Dit webinar wordt samen met ValidSign, een partner van BCT, georganiseerd.

 

 

Wat wordt er besproken?

Middels de integratie tussen de digitale handtekening oplossing van ValidSign en Corsa kunnen organisaties op een snelle en generieke manier documenten rechtsgeldig digitaal (laten) ondertekenen via ValidSign waarbij de ondertekende documenten geautomatiseerd binnen Corsa DMS/RMA geregistreerd worden.

 

  • Rechtsgeldig digitaal ondertekenen
  • Voordelen van digitaal onderteken
  • Integratie MyCorsa NxT - ValidSign
  • Demonstratie van de oplossing
  • Implementatie proces

 

Sprekers

Erik Daggert

 

  Bart Westheim - BCT

 

  Marcel Mertens 

Erik Daggert

Consultant sales manager 

ValidSign

 

Bart Westheim

Consultant

BCT

 

Marcel Mertens

Product marketeer

BCT

 

 

Wanneer

Dinsdag 16 februari 2021 10.00 tot 11.00 uur

 

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Dit webinar is interessant voor bestuurders, informatiemanagers, behandelaars, DIV medewerkers en IT beheerders die gebaat zijn bij het vereenvoudigen van processen, verlagen van de kosten en het vergroten van de tevredenheid van medewerkers en relaties. U bent van harte welkom deel te nemen aan het Webinar!

 

Zo volgt u dit webinar

U volgt dit webinar eenvoudig vanuit uw eigen stoel. Meld uzelf aan via het formulier op deze pagina. Na uw aanmelding ontvangt u een link waarmee u kort voor de start van het webinar kunt inloggen in onze online omgeving.

Het enige wat u nodig heeft, is een werkende internetverbinding en de mogelijkheid om geluid af te spelen op uw computer.

 

Heeft u tijdens het webinar vragen? Stel uw vraag dan via de chatmogelijkheid. Wij zullen deze live beantwoorden tijdens het webinar.