Webinar - Anonimiseren - Het waarom en hoe!

ON DEMAND WEBINAR NU BESCHIKBAAR

 

Wet- en regelgeving verplichten overheidsorganisaties tot transparante, actieve openbaarmaking met behoud van privacy. Enerzijds wilt u als organisatie natuurlijk boetes en andere handhavingsmaatregelen voorkomen. Anderzijds is er ook veel aan gelegen om de reputatie van uw organisatie te beschermen. Hierdoor moeten veel documenten geanonimiseerd worden.

 

Het handmatig anonimiseren van documenten is een arbeidsintensief en foutgevoelig proces. Door een combinatie van slimme technieken en een betrokken organisatie kunnen we in samenwerking met de organisatie dit gevoelige proces versnellen en verbeteren. 

 

In dit webinar, dat wij samen organiseren met DataMask, gaan we dieper in op het belang van anonimiseren en hoe dit te organiseren.

 

Wat wordt er besproken?

 

Tijdens het webinar wordt ingegaan op:

 

  • Wat is anonimiseren

  • Waarom anonimiseren

  • Hoe te anonimiseren

  • Integratie Corsa - DataMask

 

Sprekers

Marcel Mertens - BCT

 

Leonard van der Leeden - DataMask

 

Marcel Mertens

Product Marketeer

BCT

Leonard van der Leeden

Praktische jurist en FG

DataMask

 

 

 

Wanneer

De opname van het webinar op donderdag 10 december 2020 is nu als on demand sessie beschikbaar. Schrijf je in en bekijk direct deze uitzendding.

 

Duur:

Het webinar duurt ongeveer 1 uur

 

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Dit webinar is interessant voor informatiemanagers, applicatie beheerders, functioneel beheerders, wob-juristen , privacy officers en functionarissen gegevensbescherming.