Slim digitaliseren in functie van de beleidsdoelstellingen

Aan tafel met BCT

 

De wereld digitaliseert razendsnel. En dat stoot op uitdagingen bij veel organisaties, hun werknemers en hun klanten. Maar vergis je niet: voor wie de digitale revolutie omarmt, is ze geen vloek, maar een zegen. De digitale revolutie heeft enorme mogelijkheden gecreëerd voor bestaande bedrijven om hun service te verbeteren en voor nieuwe bedrijven om te starten.

 

Processen en informatie-uitwisseling in lijn met beleidsdoelstellingen

 

Vandaag de dag zijn alle knowhow en tools voorhanden om de processen van (lokale) overheden en de manier waarop ze daarover communiceren met hun inwoners, volledig af te stemmen op de verwachtingen van de moderne consument én bovendien in lijn met de beleidsdoelstellingen.

 

Waarom zou je als stad of gemeente niet kunnen wat de Bol.com’s van deze wereld wél kunnen?

 

Het antwoord is simpel: er is geen reden. Het kan wél. Je moet enkel weten hoe. En precies dát is waar we graag met jullie aan tafel over willen praten.

 

Aan tafel gesprek

Tijdens het ‘aan tafel’ gesprek komt de gemeente te weten op welke manier BCT samen met haar klanten zorgt voor een slimme digitalisering, op maat van het bestuur. Zowel de oplossing (Corsa Mid-Office), de visie en aanpak omtrent procesmanagement en onze unieke manier van implementeren komen hierbij aan bod.

 

Door vele praktijkvoorbeelden van onze bestaande klanten krijgt het bestuur ook een goed beeld hoe de theorie in de praktijk wordt omgezet.

 

De workshop is bedoeld voor eenieder binnen het bestuur die betrokken is bij dienstverlening, organisatieontwikkeling, processen, digitalisering en efficiëntie.

 

  • Algemeen directeur
  • Stafmedewerkers
  • Kwaliteitsverantwoordelijken
  • Verantwoordelijken organisatieontwikkeling
  • IT managers
  • Diensthoofden secretariaat, persoonsgebonden zaken

 

Opzet

Het ‘aan tafel’ gesprek is een interactieve sessie waarbij tot 8 deelnemers mogen aansluiten. Het gesprek gaat bij voorkeur fysiek op locatie door maar kan – om evidente redenen – ook digitaal georganiseerd worden.

 

In een vervolg is het mogelijk om, afhankelijk van de behoeften, een demo te organiseren of het bestuur in contact te brengen met andere klanten van BCT.


 

Aanmelden

Heeft u interesse of wilt u meer weten over deze workshop? Vul dan het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.