e-Book Proces gebaseerde sturing voor uw organisatie

Hoeveel organisaties en besturen hebben dit al eens meegemaakt: er wordt besloten om een traject te starten om ‘de processen te beschrijven’. Een prima idee dat met veel enthousiasme wordt onthaald.

 

De voorziene voordelen lijken dan ook duidelijk: helderheid in de interne werking, efficiëntiewinsten en een betere samenwerking over de grenzen van de afdelingen heen.

 

Download het gratis e-Book

 

 

e-Book - iGEN
Automatiseringsprojecten die gebaseerd zijn op heldere procesbeschrijvingen leiden tot effectieve business-resultaten en we vermijden ‘automatisering om de automatisering’.

Een heldere, doordachte methodiek voor procesmanagement

De iGEN methodiek maakt met een aantal van deze valkuilen korte metten. In de eerste plaats hanteert deze methodiek een top-down benadering. Vertrekkende vanuit een gestandaardiseerd generiek procesmodel wordt het proces meer en meer in detail beschreven tot het niveau dat zinvol, helder en beheersbaar is.

 

De set aan standaardprocessen zorgt voor een ‘head-start’ waardoor men niet van een blanco blad moet starten, er een gemeenschappelijk vocabularium ontstaat en dit, gepresenteerd in een software-tool waarmee men procesbeschrijvingen kan opvoeren zonder eerst naar de tekenschool te moeten gaan.

 

Meer weten?

Download dan ons gratis e-Book.