Komt uw kopje koffie in gevaar?

Wat betekent de btw-tarief verhoging voor uw organisatie

In slechts een halve dag bent u klaar voor het nieuwe btw-tarief!

Volledige ontzorging voor een vaste prijs van slechts € 595,- 

In Nederland worden diverse goederen en diensten belast met 6% btw. Met ingang van 1 januari 2019 wordt dit btw-tarief verhoogd naar 9% btw. De verhoging is onderdeel van het regeerakkoord dat is gesloten door het kabinet en heeft als doel de belasting op arbeid te verleggen naar belasting op consumptie.

Door de tariefswijzigingen dienen er aanpassingen te worden gedaan in de producten welke u van BCT afneemt.

 

Deze aanpassingen hebben betrekking op:

      • Corsa/Invoice
      • Server Based Factuurverwerking
      • Xtractor 

Om deze werkzaamheden uit te voeren hebben wij meerdere dagen en tijdstippen beschikbaar, u kunt uw voorkeursdatum en tijdstip aangeven bij het invullen van het formulier op deze pagina. Zie ook het overzicht onderaan deze pagina voor alle data en tijdstippen.

 

Volledige ontzorging, u bent klaar voor het nieuwe btw-tarief!

Voor het eenmalige bedrag van € 595,- (exclusief btw) maken wij uw Corsa producten gereed voor deze wetswijziging. Wij houden hierbij rekening met specifieke inrichtingen van uw organisatie.

Wij richten uw Corsa producten op een slimme manier in zodat u per 1-1-2019 zowel 6% als 9% facturen kunt verwerken en ook in het nieuwe jaar uw kopje koffie kunt blijven drinken. Tijdens het implementeren van deze aanpassingen zorgen wij ervoor dat u geen hinder zult ondervinden, u kunt uw werkzaamheden gewoon voortzetten.

 

Bevestiging van datum en tijstip

Zodra u uw voorkeursdatum en tijdstip heeft aangevraagd zullen wij telefonisch contact met u opnemen. Daarna zullen we de gemaakte afspraken (datum, tijdstip) bevestigen via e-mail. Pas als u deze bevestigings-e-mail heeft ontvangen zijn de werkzaamheden definitief opgenomen in de planning.

 

Beschikbare data en tijdstippen:

Datum/Maand Tijdstip 1 Tijdstip 2 Tijdstip 3
Januari 2019
7, 8, 9, 10, 14, 15, 16, 17
09:00 uur 11:30 uur 14:00 uur