Brochure: Corsa/Personeelsdossiers

Til personeelsinformatie naar een hoger niveau

 

Mockup-brochure-personeelsdossiers-web.jpgIn toenemende mate maken de mensen het verschil voor een organisatie. Human Resource Management heeft hierin een cruciale rol. Daarom wilt u als HRM professional zoveel mogelijk tijd hebben om uw organisatie proactief te adviseren en strategisch te ondersteunen. Om ervoor te zorgen dat de juiste mensen met de juiste competenties op een efficiënte manier met elkaar samenwerken. Alleen dan kunnen de doelstellingen van uw organisatie behaald worden.

Toegang tot ieder stukje informatie

Om optimaal personeelsmanagement te kunnen doorvoeren is een goede ontsluiting en toegang van iedere stukje informatie in het personeelsdossier van belang. BCT helpt u met Corsa/Personeelsdossiers om de personeelsinformatie naar een hoger niveau te tillen.

De oplossing maakt het digitaliseren, accorderen en duurzaam opslaan van personeelsdocumenten zo eenvoudig en efficiënt mogelijk. Dit geldt voor het digitaliseren van bestaande papieren dossiers, maar ook voor de dagelijkse aanwas van nieuwe documenten waar u het hele jaar door mee te maken heeft. Corsa/Personeelsdossiers werkt samen met uw HRM-systeem en vult het naadloos aan.