Brochure Digitale factuurverwerking met E-invoice

Brochure-E-invoice

Heeft u al de eerste stappen genomen in het digitaliseren van uw factuurverwerking en wilt u nu maximaal profiteren van alle voordelen van digitale factuurverwerking?

 

Met Corsa/E-Invoice als aanvulling op uw bestaande factuurverwerkingsprogramma is het mogelijk om ongeacht het formaat, digitale én gedigitaliseerde facturen geautomatiseerd in ontvangst te nemen en te verwerken. Hierdoor behaalt u nog meer efficiency wat u veel tijdswinst, gemak en kostenbesparingen oplevert.

 

Een lerende oplossing

De eerste keer dat u een digitale factuur van een leverancier ontvangt, vindt er een controle plaats van het XML-formaat. Wanneer het XML-formaat niet herkend wordt, leert de behandelaar de applicatie op welke posities in het XML-bestand de factuurgegevens vermeld staan. Hierna wordt het XML-formaat opgeslagen en automatisch herkend als een leverancier ditzelfde formaat opnieuw gebruikt.

 

Purchase to pay cyclus

Met de purchase to pay oplossingen van BCT digitaliseert u de hele keten van aanbesteding tot factuur. Van het selecteren van leveranciers (sourcing) tot het betalen van de factuur en alles wat daar tussenin zit.