BCT Infolutie Magazine

Editie 2018

 

Mockup BCT Infolutie 2018Bent u ook al aan het surfen op een nieuwe digitale (succes)golf of vecht u nog steeds tegen uw papier- en processtromen? Wanneer u naar de meest succesvolle bedrijven in de wereld kijkt, ziet u dat digital platforms steeds aantrekkelijker worden als bedrijfsmodellen. Deze digitale golf is al aangekomen in de B2C-sector en wordt ook steeds interessanter voor de B2B- en B2G-sectoren. Bovendien verandert de maatschappij. Mensen willen software gebruiken in plaats van kopen, ze verwachten snelheid en aanpassingsvermogen van hun serviceproviders en willen hun (digitale) leven zelf leiden. Dit heeft een impact op de rol en werkwijze van de moderne informatieprofessional. BCT zorgt ervoor dat hij zelfredzaam, duurzaam en verantwoordelijk kan handelen. 

Hoe wij dat doen? Lees het in BCT Infolutie 2018Laat u door ons meenemen op een reis naar digitale informatiewerelden en ontdek hoe wij deze – samen met onze partners – veilig en duurzaam maken.

In deze editie presenteren wij u de antwoorden die BCT biedt op de topthema's platformeconomie, digitale transformatie, internet of things, informatiebeveiliging, blockchain en meer.